Ontruimen

De hoofdtaak van ons bedrijf is het ontruimen van huizen, loodsen, bedrijfspanden, zolders en tuinen. Het ontruimen is maatwerk. Voor een prijsopgave kunt u het beste contact met ons opnemen. We kijken hierbij bijvoorbeeld naar de spullen die blijven staan nadat u klaar bent met het uitzoeken van uw dierbare en persoonlijke spullen.

Overtollige en voor ons niet bruikbare spullen worden bij een ontruiming eerst aangeboden bij de kringloop of gaan naar verschillende armoede groepen voordat ze eventueel naar de stort gaan.

Daarnaast kunnen wij ook uw tuin leegmaken en ontruimen. Denk hierbij aan het snoeien en verwijderen van bebossing en bestrating. Uiteraard voeren wij ook alles voor u af.

Al onze prijsopgaves zijn inclusief de stortkosten zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan.

Sloopwerkzaamheden

Wij kunnen ook voor u verschillende sloopwerkzaamheden uitvoeren zoals het verwijderen van vloeren, wanden, keukens, plafonds, badkamers en schuren. Wij regelen hierbij ook het afvoeren van het afval zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Ophalen van goederen

Wij kunnen ook oud ijzer en metalen bij u ophalen. Ook halen we gratis stekkerhoudende apparaten, laptops en telefoons op.

Daarnaast halen wij ook goede spullen gratis bij u op. Met een gedeelte van de opbrengst hiervan sponsoren wij de Dierenopvang Centrum Enschede. Dit doen wij al vanaf 2013.

Mochten er spullen naar de afval gebracht moeten worden dan kunnen wij dit tegen een vergoeding ook voor u doen. U hoeft dan niet zelf een aanhanger of busje te regelen. Wel zo makkelijk!

Verkoopklaar maken woning

Wilt u uw woning in de verkoop doen maar heeft u niet de mogelijkheid om deze verkoopklaar te maken? Dit kunnen wij voor u doen. Mocht er nog een muur gesaust of een deur geschilderd moeten worden om uw woning goed in de verkoop te zetten? Dit is voor ons geen probleem.

Bezorgen van goederen

Moet u goederen verplaatsen maar heeft u niet de beschikking over een aanhanger of bus? Wij kunnen goederen voor u vervoeren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Waarom kiest u voor ons?

  • Wij doen deze werkzaamheden al vanaf 2007
  • Wij bieden maatwerk en zijn flexibel en niet te beroerd een extra stap te zetten
  • Wij hebben veel vakmensen met ruime ervaring
  • Wij sponsoren vanaf 2013 de dierenopvang in het centrum van Enschede
  • Wij zijn van alle markten thuis
  • We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen